(Încă) 4 greseli in pensatul sprancenelor

Am mai scris despre asta aici. Dar se prea poate ca atunci când vine vorba despre greșeli, ele să poată fi mai multe decât ne imaginam la început. Doar dacă ai pățit sau ai văzut prea multe știi despre ce e vorba. Iată (încă) câteva greșeli în pensatul sprâncenelor:

Sa folosești o penseta veche.


Penseta uzată poate cauza pierderea firelor de par din ea pentru ca cele doua părți nu mai calcă perfect. Atunci e momentul sa investești într-o penseta noua. Și încă ceva: nu lăsa uneltele de pensat sa se murdărească prin poșetă. Păstrează-le curate în trusa lor și curata-le cu alcool după fiecare pensat.

Arcuirea prea pronunțată


Un arc ca un curcubeu deasupra ochilor tai te va face sa arați tot timpul surprinsa sau mirata :). Găsește-ți arcul natural al sprâncenei uitându-te după punctul ei cel mai înalt, de obicei cam la 2 treimi de la partea interioară a sprâncenei (nu trebuie neapărat sa fie centrată). Pensează dedesubt pentru a crea arcul. Dacă sprâncenele tale sunt deschise la culoare, poți folosi pudra de sprâncene pentru a le da o nuanță mai închisă și apoi sa pensezi (pentru a vedea mai bine ce faci). Și pensează cu grijă.

Să uiți de partea de deasupra


Dorești desigur sprâncene groase, frumoase dar în același timp ele trebuie sa fie îngrijite. Pensează și deasupra sprâncenei pentru a elimina tot ce deranjează la forma, având în vedere ca zona respectiva e foarte la vedere.

Să nu te duci niciodată la o cosmeticiană


Dacă nu ești sigură cum se face sau ai făcut o greșeală, du-te la o cosmeticiană în Alba Iulia sau în orașul tău să ți le repare. Chiar dacă nu vei merge pentru curățire la cosmeticiană, este foarte important sa lași un profesionist sa dea forma corecta (la mine pretul unui pensat cu dat forma e doar 15 lei). Astfel vei putea învăța cum sa faci pe viitor.

Sprâncenele au puterea de a pune fata și ochii în evidenta, deci nu lăsa pensatul sprâncenelor la voia întâmplării. Când vine vorba de sprânceană, fiecare fir de par contează.

va pup, Voichi

About VOICHITA ROXANA DURA

VOICHITA ROXANA DURA
Recommended Posts × +

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu