Cum ne protejam pielea de frig

Intrarea in drepturi depline a iernii aduce schimbari si in modul in care trebuie sa ne ingrijim pielea. Temperaturile scazute si vantul puternic sunt factori care duc la deshidratarea pielii, avand ca rezultate senzatii neplacute precum intepaturi si "piele care tine". Afla cum sa iti protejezi pielea.

Hidratarea de dimineata...
Sa incepem cu ingrijirea de dimineata. Pentru inceput, crema obisnuita de fata va fi inlocuita cu un produs de consistenta ceva mai grasa. Factorul de protectie solara de minim 15 va fi in continuare un criteriu obligatoriu in alegerea acestui produs.

In cazul persoanelor cu ten mixt sau gras, pentru moment putem uita de crema matifianta cu care ne impacam in restul anului si vom folosi o crema puternic hidratanta care sa protejeze tenul de temperaturile scazute la care este expus.

Schimbarea cremei cu una intensiv emolienta este obligatorie mai ales in cazul tenurilor uscate care sunt mai afectate de temperaturile extreme. De asemenea, zona sensibila a ochilor va fi protejata mai bine prin folosirea unui contur sub forma de crema, renuntand deocamdata la hidrogelurile usoare.

Mainile sunt deseori neglijate inainte de o iesire afara, cu toate ca reprezinta cartea noastra de vizita. Doi simpli pasi sunt suficienti pentru asigurarea confortului lor: o crema cu glicerina masata bine in piele si folosirea unor manusi calduroase.

citeste in continuare pe eva.ro

About VOICHITA ROXANA DURA

VOICHITA ROXANA DURA
Recommended Posts × +

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu