7 greseli de cosmetica inainte de nunta


A gresi e omeneste, dar scopul nu scuza mijloacele atunci cand vine vorba despre nunta ta. Iata cateva "capcane" in care multe mirese cad, sabotandu-si cea mai frumoasa zi...

Faci proba de machiaj in zilele dinaintea nuntii

E bine sa explorezi mai multe stiluri de machiaj pana il gasesti pe cel perfect pentru tine, insa facand-o mult prea tarziu te expui unor riscuri.
Primul ar fi acela ca iti soliciti prea mult tenul, care nu va mai arata bine exact cand vei avea mai multa nevoie. In al doilea rand, e foarte posibil sa nu-ti placa nici una dintre variantele pe care le incerci si sa nu mai ai timp sa cauti altceva.
De asemenea, persoana care te va machia trebuie evaluata din timp, ca sa poti sa o schimbi in cazul in care nu-ti place cum lucreaza.

Te programezi la cosmetica cu doua zile inainte

Daca pielea ta se decide sa aiba o reactie urata fix in ziua nuntii? N-ar fi un scenariu exclus, avand in vedere ca in perioada dinainte nuntii vei fi cu nervii la pamant si mai si alergi de colo-colo mereu. Ideal e sa-ti vizitezi cosmeticiana cu o luna si jumatate inainte, din nou peste doua saptamani si inca o data cu minimum o saptamana inainte de ceremonie. Timpul scurs pana in ziua cu pricina sa fie dedicat numai intretinerii si, eventual, unor proceduri care nu solicita fata in profunzime (punctele negre sau cosurile au nevoie de timp pentru a se vindeca dupa curatare).

... mai mult pe Miresici.ro

About VOICHITA ROXANA DURA

VOICHITA ROXANA DURA
Recommended Posts × +

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu