Demachierea - esentialul

Demchierea este primul proces de curatire superficiala a pielii care se poate face atat in cabinetul cosmetic cat si acasa, dimineata si seara. Si dimineata...? Da, si dimineata, pentru a elimina excesul de sebum.
In cabinetul cosmetic, inaintea oricarui procedeu (in afara pensatului si vopsitului) primul lucru pe care ti-l vom face este... ai ghicit, demachierea, pentru a indeparta praful, impuritatile, machiajul si excesul de sebum, cum deja am mai spus. Pentru aceasta vom folosi laptele demachiant. Nu vom folosi lotiuni spumante deoarece sunt prea puternice si detergente dezhidratand pielea. La cealalta extrema sunt cremele demachiante care sunt prea grase lasand pielea lucioasa putand insela examenul cosmetic - nu le vom folosi nici pe acestea. Crema demachianta este acceptata numai la machiajul de seara. Deci, simplu: lapte demachiant.
Demachiarea se face in doi timpi: aplicare si stergere.

Cum se procedeaza?


- Se demachiaza intai ochii si buzele iar apoi fata si decolteul.
- Aplicarea laptelui demachiant se face pe urmatoarele directii: varful barbiei, ureche, comisura buzelor, ureche, aripile nasului, tampla pe sub ochi, radacina nasului pe sub frunte. Te-am lamurit, nu? Mai mult ca sigur... Incearca, totusi!
- dupa aplicarea laptelui demachiant, cu buricul degetului se face emulsionarea acestuia.
- dupa emulsionare se face stergerea laptelui demachiant cu tampoane de vata uscata pe aceleasi directii ca si la aplicare.

la final, nu uitati:
Demchierea este primul proces de curatire superficiala a pielii care se poate face atat in cabinetul cosmetic cat si acasa, dimineata si seara pentru a indeparta praful, impuritatile, machiajul si excesul de sebum

About VOICHITA ROXANA DURA

VOICHITA ROXANA DURA
Recommended Posts × +

1 comentarii: