Pensatul sprancenelor in 3 pasi simpli

Se spune ca sprancenele "inrameaza" fata. Tot asa cum o rama nepotrivita poate distrage atentia de la o pictura splendida, sprancenele formate incorect, sau care sunt prea subtiri sau prea groase, iti pot pune in umbra trasaturile frumoase. Am scris postat aici despre greseli frecvente in pensatul sprancenelor.
Multe persoane nu realizeaza cat de mult pot niste sprancene bine ingrijite sa-ti lumineze fata si sa atraga atentia asupra ochilor tai, si de asemenea sa echilibreze forma fetei. Pensatul sprancenelor este una din cele mai dramatice moduri de a schimba fata fara make-up sau operatii estetice. Poate face ca ochii sa arate mai mari si da fetei tale un look curat, stralucitor.
Este bine intotdeauna sa apelezi la un profesionist pentru a da forma sprancenelor tale. Ei au suficienta experienta pentru a da o forma potrivita atat fetei cat si ochilor. Ei sunt invatati si constienti de faptul ca numarul firelor disponibile trebuie tratat in asa maniera incat a da forma buna sprancenei nu devine o problema deloc.

 Nu-ti pensa niciodata singura sprancenele inainte de un eveniment special. S-ar putea sa gresesti si nu-ti doresti asta. Apeleaza la o cosmeticiana.

1. Inainte de a smulge vreun fir de par, decidem grosimea sprancenei pe care o doresti. Aminteste-ti ca sprancenele prea subtiri nu arata bine deloc. Tinteste spre o forma cu un aspect natural, care se potriveste cu ceea ce ti-a dat Creatorul. Cele mai multe persoane opteaza spre sprancene usor groase, care arata natural.
2.  Inainte de pensat, se periaza sprancenele in sus pentru a vedea clar linia cea mai joasa.
3. Se penseaza in directia de crestere a parului. E mai putin dureros .
La mine, pentru doar 12 ron poti avea forma perfecta pentru sprancenele tale, care-ti vor face surasul si ochii mai stralucitoare!! Te astept la salon cosmetic Voichita Dura!

About VOICHITA ROXANA DURA

VOICHITA ROXANA DURA
Recommended Posts × +

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu