Cum să te faci frumoasă în câteva minute


Dacă eşti o tipă ocupată sau eşti căsătorită, ai vreo câţiva copii şi munceşti din greu, atunci cu siguranţă ai o problemă cu faptul că nu îţi mai rămâne timp şi energie pentru a avea grijă să areţi bine şi să îţi aplici fardurile alea... Pentru asta trebuie să te trezeşti de dimineaţă şi să te transformi în ceea ce trebuie să mergi la serviciu sau la şcoală, right? Uite aici câteva sfaturi despre cum poţi rapid să te faci frumoasă atunci când te preseaza timpul:

1. Fă să dispară petele şi punctele negre.
Cercurile negre de sub ochi si petele pot fi acoperite cu fond de ten, fard sau stick acoperitor. Ar trebui să îţi ia cam două minute să rezolvi toate zonele problemă de pe faţă.

2. Foloseşte fard.
Poţi aplica rapid mascara pe gene pentru a pune ochii în evidenţă. Îţi va lua un minut. :) Dacă mai ai la dispoziţie câteva secunde poţi să aplici fard de ochi pentru a îmbunătăţi aspectul.

3. Gloss de buze.
Gloss-ul de buze face minuni. Aplică repede gloss pentru buze şi fii sigură ca se va vedea diferenţa. Poţi da cu ruj (lipstick) în locul gloss-ului, însă gloss-ul se aplică mai repede.

4. Foloseşte agrafele.
Păstrează totdeauna la îndemână câteva agrafe si clipsuri. Îţi poţi transforma parul şi felul cum arată în 30 de secunde. De exemplu, îţi poţi împleti părul şi să îl prinzi la spate cu o agrafă.

5. Fixativ si gel.
Câteodată ai nevoie de intervenţia chimicalelor asupra părului tău ca să nu îţi zboare în toate direcţiile :D... Gelul şi fixativul poate deveni folositor în astfel de situaţii şi poate fi aplicat în câteva secunde.

6. Ai grijă cu parfumurile.
Foloseşte parfumul sau spray-ul tău favorit. În câteva secunde ai rezolvat şi problema asta.

Folosind sfaturile de mai sus, nu ai nevoie decât de 5-10 minute ca să fii mai frumoasă. Poţi arăta bine si fresh în câteva minute.

Succes!

About VOICHITA ROXANA DURA

VOICHITA ROXANA DURA
Recommended Posts × +

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu